Residentie Laura

Nieuw luxe project in Beveren - Residentie Laura

In dit project kan je, mits  aan de voorwaarden voldaan is, kopen aan 6% ipv 21% btw, dit kan je snel enkele tienduizenden Euro’s opleveren.

“Residentie Laura” is een prachtig project energiezuinige nieuwbouwappartementen dat wordt ontwikkeld in Beveren,
ter hoogte van de Kleine Kromstraat nummer 16.

Een kleinschalige en gezellige realisatie in exclusieve luxe, die bijzondere aandacht geeft aan zeer ruime leefterrassen,
nog beter zichtbaar op het beeld hieronder.
Laatste 2 appartementen ter beschikking

Nieuw luxe project in Beveren - Residentie Laura

De voorziening van een ondergrondse parking (zonder de kosten van een autolift) geeft een enorm comfort.  Via de lift begeeft u zich zonder lange wandeling direct naar uw wagen in de kelderverdieping.  Dit concept vereenvoudigt uiteraard ook het uitladen van uw winkelaankopen.  Bovendien wordt de tuin gevrijwaard waar zich achteraan een aantal zeer exclusieve bomen bevinden (hobby vorige eigenaar).  Uw comfort van ruimte, luxe en rust staan centraal in dit project.

Dit project is ook interessant als investering.  De grote terrassen en tuinen maken een verhuur zeer aantrekkelijk.  Met de toenemende werkgelegenheid in het havengebied is Beveren zowieso een schitterende verhuurmarkt.

Uiteraard kunnen we bij interesse het project persoonlijk toelichten (overlopen van de plannen, het lastenboek, de zeer aantrekkelijke afwerkingsbudgetten, …).

Indien gewenst kan er zelfs een bezoek afgelegd worden aan Residentie Esmée in Vrasene (Provinciale Baan 28).

Het nieuwe project in Beveren heeft immers hetzelfde concept en zal met dezelfde materialen van zeer hoge kwaliteit worden opgetrokken (geen goedkope crepi maar ook hier de witte marmercomposiet in combinatie met dezelfde gevelsteen, zeer ruime budgetten keuken en vloeren, …).

We kunnen ook kennismaken met het terrein in de Kleine Kromstraat waar “Residentie Laura” ontwikkeld zal worden.
Daar kan u getuige zijn van de zeer mooie ligging en de ideale oriëntatie.  Het terrein komt ook uit in de Glazenleeuwstraat.
Hier worden, met zicht op de mooie tuin, 3 bijkomende appartementen ontwikkeld met zonovergoten terrassen.
De werken zijn opgestart in januari 2020 en schieten zeer goed op.

Bij vragen, aarzel niet contact op te nemen.

Andere projecten van de groep kan je bekijken op www.kyss-projects.be